Antioxidanty jsou látky, jejíž molekuly omezují aktivitu kyslíkových radikálů. Omezují proces oxidace v organismu. Jako konzervanty se přidávají do potravin, které by byly jinak oxidací nadměrně poškozovány. V jistém smyslu působí pozitivně na náš organismus. Přemíra antioxidantů může spíše škodit. Jejich míra by se proto jistě měla hlídat. Antioxidanty lze rozdělit na přirozené a syntetické.
Přesto, že naše tělo spoustu antioxidantů produkuje v dnešním světe jsme vystaveny dalším mnoha látkám vytvářejícím volné radikály. Na ty nemusí být naše tělo schopné vytvořit dostatek antioxidantů. Je tedy doporučeno zvýšit jejich příjem a to nejlépe stravou. Hlavně ovocem a zeleninou. Existuje také celá řada doplňků stravy v podobě tobolek a kapslí. A to je naše nabídka. Antioxidanty nabízíme hned od několika značek.
Jak už bylo řečeno, antioxidanty mohou v přílišném množství našemu tělu spíše škodit. Je proto důležité dodržovat jejich doporučené denní dávkování. Bohatým zdrojem antioxidantů jsou brusinky, ostružiny, borůvky a také zelenina. Velice cenným zdrojem antioxidantů je zelená káva.